Fiat Professional, der står for Fiats varebilsprogram, har nu fået den nye Doblò til landet. Bilen er klar hos landets forhandlere i næste uge – samtidig med Danmarkspremieren på Transport 2015 i Herning, der åbner torsdag den 19. marts.

Den nye Fiat Doblò Cargo introduceres til en pris fra 110.000 kroner eksklusive moms for en 1.3 MJT turbodiesel med 75 hk og 200 Nm ved 1.500 omdr./min.

Bilen er kendt for sit brede modelprogram – og gjort den værdsat blandt de mange brugere.

Uafhængig affjedring
Med introduktionen af den seneste generation har Fiat Professional forbedret Doblò konceptet – med fokus på rummelighed, komfort, lavt brændstofforbrug og fine køreegenskaber – også med fuld last. Bilen har bevaret forgængerens MultiLink baghjulsophæng, som kendes fra personbiler.

”Vi glæder os rigtig meget til at præsentere den nye Fiat Doblò Cargo for landets travle håndværkere. Den byder på en mængde spændende nyheder, og det – kombineret med et meget bredt modeludvalg og opdaterede motorer – gør Doblò Cargo til et oplagt valg til at løse transportopgaverne i en travl hverdag”, siger Pierre Martin Bos, Country Manager Fiat Professional i Danmark.

Nyt front-design
Den nye Doblò Cargo har fået nyt design – især fronten er ændret. Bilen har også fået en nyindrettet kabine med nyt interiør – og mere standardudstyr end tidligere. Blandt andet infotainmentsystem med håndfri Bluetooth-forbindelse. Dertil esc stabilitets-system og fire airbags.

Den danske udgave har heldækkende varerumsadskillelse, der sænker støjniveauet og giver mere komfort i kabinen. I andre lande kan man få en mere fleksibel adskillelse, hvor sikkerhedsgitteret til varerummet er todelt, så højre side kan drejes – med mulighed for transport af lange genstande.

Dobbelt passagersæde
Et centralt punkt ved det nye interiør er blandt andet, at bilen nu kan leveres med dobbelt passagersæde, hvilket øger fleksibiliteten. Pladsen er dog kneben.

Doblò leveres i en lang række størrelser og versioner, der blandt andet giver mulighed for at vælge mellem flere forskellige længder og højdevarianter. Den særlige pickup-udgave, Work Up, fortsætter i det nye program – og har gennemgået samme fornyelser som kassevognen.  

Bilen leveres med en række forskellige opdaterede motorer, der kører længere på literen end tidligere, og flere udgaver har nu Start&Stop-system.

Desuden leveres Doblò Cargo med CNG-motor til natur- og biogas – til gavn for miljøet og økonomien.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk