Danmark har ikke fået den nye Ford EcoSport mini-Crossover endnu, men den er allerede på mange markeder. Bilen skulle lande herhjemme senere i år – og kan fås både som personbil og varebil, men bilen vil i Europa kun kunne fås med to-hjulstræk.

Bilen bygges i såvel Brasilien, Indien som Thailand, og den  havde premiere i 2012 på Delhi Motorshow som koncept. Den er anden genration EcoSport. Første generation kom i Brasilien i 2003.

EcoSport Live !
Den nye EcoSport er tænkt som en bil for især ungdommen, og derfor er det klogt tænkt at sætte den i centrum i forbindelse med World Mobile Congress –  årets største messe for mobil elektronik, der foregår i disse dage i Barcelona.

”EcoSport Live!” hedder Fords spektakulære arrangement i Barcelona, som er højdepunktet for lancering af en række nye systemer til biler indenfor kommunikation i biler, sikkerhed og førerassistance.

Tablets og smartphones
I den nye EcoSport har Ford gjort meget ud af unges behov for at være på med Tablets og smartphones, så man har kombineret Fords stemmestyrede SYNC kommunikationssystem med AppLink, så forbrugere med stemmen kan aktivere smartphone-App’s så som Spotify, Radioplayer og Audioteka bag rattet.

For at få systemet testet, har man stillet 100 EcoSport til rådighed i et halvt år for en række kendte europæiske bloggere indenfor musik, mode, mad og sport fra 10 lande – og de vil fortælle om deres oplevelser gennem de sociale medier så som Facebook og Twitter.

Bloggere fra hele Europa
Bloggerne kommer nogle af de lande, der har fået den ny bil på markedet – nemlig Østrig, Belgien. Frankrig, Tyskland, Irland, Spanien, Schweiz og Storbritannien.

Det hele begynder så i dag tirsdag med en stor koncert i Esferic, Plaza Dante, Montjuic Barcelona i aften med 10 kunstnere fra flere lande i Europa – og direkte vist på Sportify samt via Ford of Europe’s YouTube kanal.

Den engelske TV- og radiiovært Sarah-Jane Crawford styrer slagets gang – og de 10 sangere, som omfatter Hello Gravity, Mickael Miro, Nina Zilli, and Natalie McCool.

Ford har tidligere offentliggjort App’s fra ADAC,  Audioteka, Cityseeker by Wcities, DIE WELT,  Eventseeker by Wcities,  Glympse, Hotels.com, Kaliki,  Spotify, Radioplayer og TomTom.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk