Som ventet blev det borgmester i Ishøj Ole Bjørstorp (soc.), der er blevet udpeget til ny formand for Rådet for Sikker Trafik.

Han afløser  Tom Behnke (kons.), der måtte trække sig fra posten, da det blev afsløret, at han havde givet direktør i Rådet, Anders Rosbo, tidligere kommunikationsrådgiver for de Konservative, en lønstigning på 27 procent over fire år uden at orientere hverken justitsministeren eller rådets forretningsudvalg.

God erfaring fra lokalpolitik
Morten Bødskov peger på Ole Bjørstorps forankring i det lokalpolitiske arbejde og mangeårige borgmestererfaring som det, der giver Rådet en rigtig god mulighed for bl.a. at bistå kommunerne med det fremtidige arbejde med færdselssikkerhed.

”Dette ligger helt i forlængelse af Færdselssikkerheds-kommissionens nye handlingsplan, hvor der netop peges på vigtigheden af en endnu stærkere kommunal indsats i arbejdet på at nedbringe antallet af trafikulykker yderligere. Jeg er sikker på, at Ole Bjørstorp med sin baggrund vil evne at sætte dagsordenen med fokus på kampagner og oplysning om sikker adfærd i trafikken til gavn for os alle, siger Morten Bødskov.”

Kammerateri
 Udnævnelsen af Bjørstorp er blevet mødt med beskyldninger om kammerateri fra blandt andre Enhedslisten og Dansk Folkeparti, beskyldninger som justitsministeren afviser, skriver Berlingske.

Ole Bjørstorp ser meget frem til opgaven som formand for Rådet for Sikker Trafik.

”Høj færdselssikkerhed er en central værdi for os alle, og rådet har på dette felt en unik viden om at forebygge og påvirke viden, holdning og adfærd. Jeg vil gøre mit til, at rådet også fremadrettet gennem bl.a. kampagner, undervisning og rådgivning vil holde danskernes fokus på god og hensigtsmæssig opførsel i trafikken – til gavn for den enkelte og for fællesskabet, siger Ole Bjørstorp.”

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk