Den nye Iveco Daily er netop præsenteret hos landets Iveco-forhandlere på en ganske spektakulær måde – på en rejse gennem landet.

Bilen kørte på en turné fra Skagen til København via en række forhandlere. Turen sluttede på Docken i Københavns nordhavn.

Samtidig var det en hyldest til Le Mans racerløbet – for der var skiftende chauffører bag rattet på hele turen. Således indledte produktchef i IVECO Danmark A/S Martin Straarup turen – fra Skagen til Aalborg. Derefter skiftedes forhandlerne til at sætte sig bag rattet fra by til by hele vejen frem mod København.

Nye standarder

”Vi løftede sløret for den nye Daily med en tur gennem hele landet, der skulle være med til at understrege, hvordan bilen blandt andet sætter nye standarder for køreoplevelsen. Det gælder både inden for brugen af de nyeste teknologier, sikkerheden og de individuelt tilpassede og fuldt integrerede mobile og online funktioner,” siger Finn Beck Christensen, Business Line Light Market Manager hos IVECO Danmark A/S.

Daily, der havde verdenspremiere i Torino i Italien i maj, var desuden den første bil i sin klasse, som levede op til Euro 6D/Temp normen.

Forbundet digitalt

Turen skulle sætte fokus på, at den nye IVECO Daily åbner for nye muligheder for at være forbundet digitalt og levere skræddersyet service med afsæt i den enkeltes kørselsmønster og behov.

”Det betyder blandt andet, at vi centralt vil kunne holde styr på varebilens ydeevne samt foretage forebyggende og foretage de nødvendige justeringer, der skal til for at optimere bilens ydeevne. Det er alt sammen med til at sikre de afgørende ekstra procenter, der vil gøre en stor forskel i brugernes hverdag,” siger Finn Beck Christensen.

Ud over Skagen og København gjorde bilen holdt i Aalborg, Thisted, Holstebro, Silkeborg, Aarhus, Vejle, Vejen, Odense, Slagelse, Roskilde og Hillerød.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk