Det lykkedes i sidste øjeblik den danske Iveco-importør at få seneste 2022-udgave af Iveco Daily med til Transport 2021.

Der er tale om en såkaldt før-serie af den italienske bestseller, som først kommer til salg i løbet af januar måned – men bilen kan bestilles allerede nu.

Mange kunder køber Daily løbende, og de vil helt naturligt få den nye model, når den nuværende 2021-udgave stopper i produktionen. Herhjemme er der kun få biler tilbage af 2021-udgaven.

”Vores 2022 udgave opfylder naturligvis alle emissionskrav: Teknikken er stort set den samme – det vil sige dieselmotorer på 140- og 160 hk med 2,3 liter motor og 180- og 210 hk med 3-liter motor. Helt nyt er mulighed for luftaffjedret bagaksel kaldet ”Air Pro,” som styres med en joy stick fra kabinen,” siger salgschef Jeppe Heidemann, Iveco Danmark.

2022 udgaven kendes på en ændret front og en nyindrettet kabine med et helt nyt sæde med skum udviklet af NASA – som giver bedre støtte i ryg og ben. Iveco Daily får også Ivecos nye Alexa stemmestyrings-program, som også fås i Ivecos lastbiler.

Bedre brændstoføkonomi

Vi kan også nævne en ny manuel gearkasse – om end Hi-Matic automatgearkassen er den mest populære løsning blandt kunderne. Dertil optimerede motorer med op til 15 pct. forbedret drejningsmoment og seks pct. brændstofbesparelse.

På sikkerhedssiden kan man få adaptiv fartplot, nødbremse, køassistent, sidevindsassistent samt både hill descend control og antispin.

Dertil mulighed for bl.a. navigation, luftaffjedret førersæde, Wabasto kabinevarmer, læderat og retarder.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk