Thybo Biler flytter nu deres aktiviteter sammen fra to til en adresse i Holstebro.

”Tid er penge både for vognmanden og os. Derfor har vi valgt at bygge nyt. Vores nye afdeling ligger centralt og er nem at komme til. Iveco får derfor nu en af de bedste placeringer for vare- og lastbiler i Holstebro.”

Det siger Thybo Bilers ejer Henning Mikkelsen.

Den nye beliggenhed giver mulighed for at optimere driften og have et bedre fokus på produkter. Den nye bygning er på hele 3.950 kvm. beliggende på en 20.000 kvm. grund.

Mange forretningsområder
Thybo Biler har mange forretningsområder. I Holstebro er der udover salg og service af biler også opbygning af Iveco minibusser og handikapkøretøjer. Opbygning af tunge biler varetages af afdelingen i Thisted.

Henning Mikkelsen startede i 1982 som selvstændig og blev i 1993 forhandler af Iveco i Thisted området, hvor han i 1999 opførte en ny afdeling i Thisted.

I 2004 overtog han Iveco i Holstebro og fik derved et geografisk stort ansvarsområde. Thybo Biler beskæftiger i dag 60 medarbejdere i fire forretninger. Foruden Holstebro og Thisted også i Ringkøbing og Vestervig.

Thybo Biler holder reception på åbningsdagen fredag den 25. april 2014 i de nye lokaler, Nybovej 53-55, fra kl. 13 til 17.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk