Transportvirksomheden TNT offentliggør nu to globale aftaler med store, internationale aktører inden for medicinalindustrien.

Aftalerne omhandler globale løsninger til temperaturkontrolleret shipping og udspringer af TNTs nye end-to-end service til transport af temperaturfølsomme forsendelser, døbt ”Medpak VI°C.”
 
Medpak-løsningen lanceres først officielt senere i måneden – og er en nyudviklet service til medico- og pharmaindustrien, der løser behov for temperaturkontrolleret global shipping.
 
One-stop-shopping
”Vores nye løsning tilbyder branchen, at de nu kan outsource al håndtering af transport – fra pakning, temperaturstyring, transport og returforsendelser til én global transportaktør. Dermed giver vi en yderst reguleret branche nogle helt nye muligheder for sikker, pålidelig og omkostningseffektiv transport af deres følsomme forsendelser,” siger Susanne Vatta, adm. direktør i TNT Danmark.
 
All-inclusive
Hidtil har store dele af medico-industrien anvendt dyre specialløsninger fra firmaer uden egne transportnetværk.

Det gør TNT så op med i Medpak-løsningen, som er en ”all-inklusive” service, der kombinerer transport af medicin og kliniske prøver i temperaturkontrollerede, genanvendelige kølebokse med TNTs globale vej- og luftnetværk.
 
Den er understøttet af tracking- og overvågningsteknologi. TNT garanterer, at temperaturen for forsendelsen maksimalt varierer med én grad celsius. På den måde imødekommer man den strenge lovgivning omkring patientsikkerhed og medicinalindustriens krav om pålidelige og garanterede ”cold chain”-logistikløsninger.
 
Fakta om TNT:
TNT er en af verdens største transportleverandører. Hver dag året rundt leverer TNT cirka én million fragtleverancer – fra dokumenter og pakker til store godsforsendelser. Selskabet opererer et vej- og luftnetværk i Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien, Stillehavsregionen og i Nord- og Sydamerika. I 2015 omsatte TNT for ca. 53 mia. Euro.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk