Nye kørselsopgaver har gjort det nødvendigt for Smalle Transport i Tørring ved Vejle at udvide bilflåden.

Valget faldt på to nye Iveco Stralis Hi-Way med 460 hk. De nye tre-akslede Stralis-trækkere med twinsteer-aksel, skal trække trailere lastet med kød, frugt og grønt, som chaufførerne skal levere til modtagere over hele landet.

”De nye lastbiler skal indgå i det daglige arbejde med at køre med kød – og natligt arbejde med at køre med frugt og grønt,” siger Rune Therkildsen, der er kørselsleder hos Smalle Transport.

Naboens gode erfaringer
Ikke mindst flere års gode erfaringer med Iveco Stralis hos en nabovognmand samt et langt serviceinterval på 150.000 km har påvirket valget. Men et godt forhold og en god dialog med salgschef for Ivecos heavy-segment i Danmark, Steffen Andreasen, har spillet ind.

”Med et serviceinterval på 150.000 km kan vi spare et værkstedsbesøg om året. Værkstedsbesøg kommer altid på tværs af det daglige arbejde,” siger Rune Therkildsen.

De to nye Stralis er en forøgelse af vognparken. Efter sommeren bliver de fulgt af tre tilsvarende biler, der skal erstatte tre lejede trækkere. I alt er vognparken så oppe på 21 trækkende enheder.

Værksted i Hedensted
Smalle Transport har lige etableret eget værksted i Hedensted.  På værkstedet vil virksomhedens biler blive serviceret og vedligeholdt suppleret med de nødvendige besøg på autoriserede værksteder, når opgaverne kræver mere specialiseret viden og udstyr.

”Det er vigtigt for os, at vi kan få klaret reparationerne hurtigt. I de halvanden måned, vi har haft de nye Stralis, har vi fået en god service,” siger Rune Therkildsen.

Han fremhæver at hurtig service og reparation er af afgørende betydning, når bilerne kører næsten 24 timer i døgnet med to eller tre chauffører på skift bag rattet.

Unge chauffører
I den forbindelse peger Rune Therkildsen på, at lige som lastbilleverandørerne må tilpasse sig og betjene kunderne, når deres biler har behov for assistance, må nutidens chauffører også tilpasse sig tiden.

”Vi har faktisk haft held med at ansætte helt unge chauffører, der lige har fået kørekort. Unge chauffører ikke har de samme vaner og idéer, som chauffører, der har kørt på vejene i 30 år eller mere,” siger Rune Therkildsen.

Smalle Transport kører med:
Jern og metal.
Frugt og grønt.
Kød og brød.
Kurerkørsel.

De nye Iveco Stralis Hi-Way:
To tre-akslede Iveco Stralis Hi-Way med twinsteer.
Der er tale om to ens trækkere med typebetegnelsen AS440 S46TXP – dvs. trækkere med 460 hk motorer og automatiseret Eurotronic-gearkasser.
Førerhusene er Hi-Way-udgaver med fire punkts luftaffjedring, automatisk klimaanlæg og 7 tommer navigationsskærm.
Bilerne er bygget op hos Iveco Vejle med Jost luftforskydelig skammel, værktøjsskab i venstre side og fuld alu-afdækning foran skamlerne.
Bilerne er solgt og leveret af salgschef  Steffen Andreasen, Iveco Vejle.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk