DAF Truks har nu givet Nyscan Trucks A/S kontrakt som autoriseret forhandler, og det blev fejret forleden hos Nyscan Trucks i Køge.

Mindre end to måneder efter at Nyscan Trucks offentliggjorde sine planer om at etablere sig som autoriseret DAF partner på Sjælland og Lolland-Falster, har de to parter nu fået papir på hinanden.

Nyscan Trucks er allerede i fuld gang med at indrette DAF lastbilcentre i Køge og Sakskøbing, og de første lastbilspecialister er allerede ansat til at tage sig af de fremtidige DAF kunder.

Erfarne lastbilsfolk

Den hollandske lastbilproducent DAF er repræsenteret af ca. 1.000 autoriserede salgs- og serviceforhandlere på det europæiske marked.

Blækket på kontrakten er kun lige blevet tørt, og hos DAF er man rigtig glade for at have fået Nyscan Trucks med på listen over autoriserede DAF partnere.

Bag Nyscan Trucks står meget erfarne lastbilsfolk, der kan bidrage til at løfte vores position øst for Storebælt,” siger adm. direktør Michiel Kuijs hos den danske DAF importør, DAF Trucks Danmark A/S.

16,6 procent i Europa

DAF Trucks bliver gang på gang bekræftet i, at man producerer nogle af de bedste lastbiler i Europa. Det ses tydeligt på den europæiske markedsandel, som har været støt stigende de senere år og nu ligger på ca. 16,6 procent.

“Desværre har vi ikke kunne se det lige så tydeligt på vores markedsandel i Danmark, især ikke øst for Storebælt, men det er vi overbeviste om, at Nyscan Trucks kan bidrage til at lave om på,” siger Michiel Kuijs.

Hos Nyscan Trucks er der også store forventninger til fremtiden på det østdanske lastbilmarked.

Håndværkere i fuld gang

”Vores organisation er lille og ny, men den udspringer af mere end 50 års salgs- og serviceerfaringer i branchen. DAF er kendt for at producere rigtig gode køretøjer i både det lette, mellemtunge og tunge segment, og vi vil fremover kunne yde service og kundeopbakning på samme høje niveau på vores moderne lastbilanlæg på Skandinavisk Transportcenter i Køge og på Industrivej i Sakskøbing,” siger direktør Christian Barsøe, Nyscan Trucks.

Håndværkerne er allerede i fuld sving med indretning og ombygning af de kommende DAF servicecentre.

I begyndelse af 2019

“Vi har også allerede ansat de første dedikerede DAF medarbejdere, der skal tage sig af kunderne. Vi forventer at slå dørene op i Køge lige i begyndelsen af det nye år og et par måneder senere i Sakskøbing,” siger Barsøe.

De første mekanikere og lagerfolk hos Nyscan Trucks er på skolebænken i denne måned for at lære om DAF’s lastbiler, diagnoseværktøjer og reservedelssystemer, og den nye DAF partner planlægger et stort “Åbent Hus” arrangement, når alt det praktiske er faldet på plads i løbet af foråret.

Til stede ved kontraktunderskrivelsen i Køge var Jan Nicolaisen, Christian Barsøe og Johnny Lind fra Nyscan Trucks A/S og fra DAF Trucks Danmark A/S var det Lars Klogborg og Rita M. Hansen.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk