To nye lastbiler er på vej til Bjørn Olsen fra Vejby Cementstøberi ved Tisvilde i Nordsjælland. Det er SAWO i Stokkemarke på Lolland, som står for opbygningerne.

Virksomheden på Møngevej i Vejby mere end 50 års erfaring i betonindustrien. Udover betonvarer, består virksomheden af en vognmandsforretning. Dertil kommer afdelingen Vejby Kloakservice.

Man udfører alle former for arbejde inden for jord, beton- og kloak arbejde, samt  brolægger-arbejde.

TV-inspektion
Virksomhedens vognpark er i dag en 4-akslet kranbil, en 4-akslet kærrebil, en 4-akslet containerbil samt en slamsuger. Man udlejer containere, tømmer septik-tanke, foretager TV-inspektion af kloaker, gennemfører rodskæring og slamsuger-opgaver. Transport af de fleste former for affald er også en specialitet.

Den første bil fra SAWO er en  pendeltip opbygning. Bilen er en Scania R 560 med triple-bogie opbygget med Hiab kranen XS 244 EP-5 HiPro CD med opstignings-platform og stor oliekøler.

Nopa 3-vejs tip
Opbygningen består desuden af et Nopa 3-vejstip. Teknisk vil det sige med pendel lodret i venstre side. Højre side er dobbelt-svingbar.

Bagsmækken har hydraulisk automatsmæk i stål – tophængt med side-svingbar såkaldt svensker-oplukning.

Konstruktionen har tillige skuffer og afdækninger i begge sider samt netkurve mellem bagakslerne og lygtebom med diodelygter monteret på førerhuset.

Dertil kommer lys i frontgitteret, en række arbejdslamper og endelig blitz-blink med dioder.
 

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk