Han har kørt Europa og Asien tynd i Land Rover specialbiler mange gange, 42 årige Hauge Bruhn – og vi mødte ham på en tidligere Herning transportmesse, hvor han udstillede sin Land Rover på Hellas stand – én af hans sponsorer.

Nu er han i gang med nye planer – denne gang i samarbejde med MAN Last og Bus i Danmark. Målet er en ekspedition med en firehjulstrukken MAN lastbil. Og det vil igen blive med hustruen Ragnhild som assistent – og nu 2-årige søn Arn som rejseledsager. Hustruen er professionel jæger og er vigtig i en krævende ekspedition.

MAN lastbiler på facebook
Samarbejdet med MAN er dog allerede i fuld gang. Hauge Bruhn har indrettet sin danske hjem som mobile home i en aflagt og nu restaureret Frode Laursen køletrailer og en let brugt MAN trækker foran.

Traileren er indrettet både med køkken, bad og toilet – så det er ganske behagelig camper i stor størrelse.

Fortæller spændende historier
Med den kører han rundt i landet og fortæller om spændende MAN køretøjer og deres chauffører – det foregår på facebook – og det skal blive til en lang programserie. De første er allerede ude – og flere er i støbeskeen.

Hauge Bruhn har officiel bopæl i svenske Södertälje, hvor familien bor normalt. Han arbejder i en uge med interviews og er så tre uger hjemme.

Hans farfar kørte MAN
”Min farfar Jens Jensen var vognmand i Flensburg i mellemkrigsårene – og han kørte faktisk også MAN dengang,” siger Hauge Bruhn.

Han er søn af en tysk far og en norsk mor – hun bor i dag i Aabenraa. Hustruen Ragnhild, der er 27 år, er også norsk. Så selv om han er opvokset med tysk – så mestrer han alle skandinaviske sprog.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk