Mange i transportbranchen så sig ekstra godt for i begyndelsen af marts, da Volvo Trucks lancerede deres paparazzi-stunt, hvor alle blev opfordret til at tage billeder af den nye FM-model, der kørte utilsløret rundt i 18 lande i Europa, og så lægge billederne på hjemmesiden.

Det allerførste billede samt det bedste billede fra hvert af de 18 lande blev belønnet med rejsen til Göteborg og den afsluttende paparazzi-fest hos Volvo Trucks.

Vinderne prøvekørte her den nye Volvo FM som præmie for at have uploadet de bedste billeder af de to lastvogne, der kørte igennem Europa.

Dansk vinder fra Brøndby
Den danske vinder var Brian Rasmussen fra vognmandsfirmaet M. Larsen i Brøndby, der deltog i de tre dades festligheder i Gøteborg.
Programmet bød på gallamiddag, rundtur på Volvo Trucks fabrikken i Tuve, STCC racerløb samt prøvekørsel af den nye Volvo FM.

”Det kunne ikke passe bedre med turen og prøvekørslen. Min gamle lastbil har nu rundet 800.000 km efter 10 år, så der skal snart indhentes tilbud på en ny – og jeg håber virkelig, at det igen bliver en Volvo”, sagde Brian Rasmussen under arrangementet.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk