Det er flot at vinde en pris som Årets Innovatør – altså være årets mest opfindsomme indenfor turistbuskørsel – men at vinde to år i træk er vel nærmest en bedrift. Det gjorde ikke desto mindre Papuga A/S i Brørup i weekenden, hvor han vandt prisen Danish Coach Award 2014. Overrækkelsen af prisen fandt sted på udstillingen Ferie for Alle i Herning.

”Stort tillykke til Papuga A/S fra Brørup, der for andet år i træk viste sig som vognmanden med den mest innovative ide i feltet,” udtaler direktør i Danske Busvognmænd Steen Bundgaard.

Special dobbeltdækker-bus
Denne gang imponerede Papuga A/S med anskaffelsen af en helt særlig Scania/Van Hool-produceret dobbeltdækkerbus. En satsning, der ifølge komiteen, som uddeler priserne, bør få branchen til at genoverveje alternative muligheder for indkøb af busser og udnytte handlen på tværs af EU’s grænser.

Det var to andre nominerede i forbindelsen med Danish Coach Award 2014 – som dog var beskedne nok ikke at have været gengangere til prisen.

Årets busrejsearrangør
Som Årets Busrejsearrangør valgte priskomiteen Klingenberg Busrejser, der gennem mere end 30 år har sendt tusindevis af busrejsegæster afsted. Rejsebureauet, der i dag udelukkende sælger busrejser, kan således pryde sin markedsføring med det eftertragtede Danish Coach Award-logo det kommende år.

Årets Turistbusselskab
Endelig pegede priskomiteen på Herfølge Turistfart som Årets Turistbusselskab.

”Herfølge Turistfart var nomineret sammen med et stærkt felt af både store og små turistvognmænd fra hele landet. Familievirksomhedens moderne og internationale markedsføring endte dog med at overbevise priskomiteen om, at det var Herfølge Turistfart, der skulle kåres som vinder,” udtaler direktøren i Danske Busvognmænd.

Steen Bundgaard sidder selv med i den syv mand store priskomite.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk