Verdens største messe for intern transport, CeMAT, danner midt i maj rammen om uddelingen af priserne for ”International Forklift Truck of the Year.” Det skriver fagbladet Transportmagasinet.

Dommerne repræsenterer fagblade i en stor del af Europa, og dommerkomiteen har valgt at uddele priserne i fem kategorier: Gaffeltrucks under 3,5 tons, gaffeltrucks over 3,5 tons, lagermateriel, AGV(Automatic Guided Vehicles eller selvkørende trucks) samt Intralogisticks Solutions.

VOTY.dk samarbejdspartner
Danmark har p.t. ingen i juryen, fra Sverige sidder Anders Karlsson, chefredaktør for Transport Idag, Logistik Idag, som VOTY.dk samarbejder med i forbindelse med test af varebiler.

Det er fem virksomheder, der er nominerede flere gange i kategorierne: BT, Crown, Jungheinrich, Still og Toyota. BT og Toyota er to mærker, der begge hører til Toyota Material Handling.

Gaffeltrucks under 3,5 tons:
Toyota Tonero HST Diesel gaffeltruck.
Toyota Triago 80 el-truck.

Gaffeltrucks over 3,5 tons:
Jungheinrich EFG S40 el-truck.
Still RX70 hybrid truck (kører på el og diesel).

Lagermateriel:
Crown GPC 3000 ordreplukker.
BT Optio OSE200X.
Still EK-X ordreplukker (12 m. rækkevidde.)

AGV:
Still EBV-S stabler (kan styres via iPad løsningen iGO Easy).
Jungheinrich Auto Pallet Mower (APM).

Intralogistics Solutions:
Jungheinrich for indretning et smalgangslager med 4.000 pallepladser for den schweiziske koncern ”Streng Plastic.” Projektet har fjernet alle fejlplaceringer og har effektiviseret arbejdsprocesserne.
Toyota for projektet ”I Site”, der kombunerer teknologi med information, Det er installeret hos transportvirksomheden Carreras Group.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk