Varebiler bliver der ikke så mange forskellige af på transportmessen i Herning 19.-22. marts. Stort se kun de varebiler, der er en del af en lastbilsorganisation, udstiller – det vil sige Iveco, Mercedes-Benz og Renault.

En undtagelse er dog Fiat Professional, som har været med på Transportmessen siden første udstilling i 1988. I år udstiller man igen et bredt varebilsprogram i Danmark.

På Fiats stand vil den nye Doblò også fejre dansk premiere.

Årets Varebil 2015
I år kårer Motorjournalisternes Klub Danmark Årets Varebil på transportmessen. Ved kåringen i fjor på messen Vestfyn Trækker løb Fiats nye Ducato med titlen – og med en lang række forbedringer på Doblò håber importøren på en ny titel i år.

”Vores nye Fiat Doblò har danmarkspremiere og bliver en af nyhederne på Transportmessen.
Fiat Doblò har gennemgået en række væsentlige forbedringer såsom et nyt design og optimerede motorer, der kører helt op til 22,7 km/l. Ydermere er isoleringen forbedret, for at sikre et lavere støjniveau, gearskiftene er forbedrede, og interiøret har fået en overhaling med et nyt, overskueligt instrumentbord og nye infotainmentmuligheder. Og sidst men ikke mindst, fås den nye Doblò nu med tre sæder,” siger salgsdirektør Erik Holm, Fiat Professional.

Vigtiigt at være med
Udover danmarkspremieren Fiat Doblò kan man på standen også se Årets Varebil i Danmark 2014, Fiat Ducato, samt Fiat Fiorino og Fiat Punto Van.

”Vi mener, at det er meget betydningsfuldt at komme ud og møde kunderne og vise dem de seneste nyheder og muligheder for opbygninger. Det giver et meget større udbytte for begge parter – dels finder vi nye kunder, og vi får talt med de eksisterende. Det er med til at skabe en tættere dialog og bedre relationer,” siger Erik Holm.

Årets Vareil siden 1999
Motorjournalisternes Klub Danmark (MKD) er en kollegial forening for journalister, der på professionelt plan beskæftiger sig med journalistik omkring biler, lastvogne og motorcykler – samt vejbåren trafik i det hele taget.

Siden 1999 har MKD kåret Årets Varebil i Danmark, og på Transport 2015 finder kåringen sted i forbindelse med den officielle rundgang på transportmessen torsdag den 19. marts i MCH Messecenter Herning. Årets Varebil 2015 vil være udstillet under hele messeforløbet på Transport 2015.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk