Den seneste måneds tid har D.A.F. gennemført deres importør-undersøgelse blandt alle autoriserede bilforhandlere i Danmark. Forhandlerne har svaret på en række spørgsmål med fokus på forholdet mellem forhandlere og deres importører.  Det gav sejr til Renault-importøren for anden gang i træk.

Kåringen skete i forbindelse med D.A.F.’s årsmøde på Hindsgavl Slot på Fyn.

Samarbejde giver succes
”Det har aldrig været vigtigere med gode relationer mellem importør og forhandler. De personlige relationer og importørens ledelsesstil betyder alt. Det dokumenterer undersøgelsen. Der er ganske enkelt en klar sammenhæng mellem graden af samarbejde og graden af succes”, sagde han og fulgte op. ”Derfor er det heller ikke uventet, at titlen for 2. gang i træk går til Renault. I undersøgelsen scorer Renault topkarakter, når det gælder samarbejde og kommunikation. Og sammen med det meget store udvalg af modeller og attraktive priser ligger Renault næsten 30 procent bedre end gennemsnittet af importører, sagde D.A.F.’s formand Knud Nielsen ved overrækkelsen

Forhandlernes fortjeneste
Administrerende direktør Henrik Bang fra Renault, der fik et diplom som det synlige bevis på titlen, var både glad og stolt over titlen, men understregede, at prisen ikke udelukkende skyldes importørens evner, men i den grad forhandlernes.

” Jeg kan helt genkende, at kommunikation og samarbejde betyder alt”, sagde Henrik Bang og sammenlignede et importør-forhandler samarbejde med et ægteskab.

Som i et ægteskab
”Hemmeligheden bag vores fælles succes er jo i bund og grund, at vi godt kan lide hinanden. Vi siger tingene som de er, og vi skændes ikke. Vi gør som ethvert godt ægteskab. Vi diskuterer for at finde de bedste løsninger, for vi skal jo vågne op sammen dag efter dag, sagde Henrik Bang.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk