Sammensmeltningen af Renault og Volvos lastbiler har taget endnu et skridt fremad – for alle autoriserede Volvo Trucks forhandlere og værksteder tager sig nu også af Renault Trucks.

De eksisterende Volvo Trucks forhandlere i Danmark; Volvo Truck Center A/S, Titan Lastvogne A/S, Autohuset Vestergaard A/S og Skifter Lastbil A/S, er blevet officielle forhandlere og servicepunkter for Renault Trucks.

Allerede for et år siden begyndte integrationen af  de to separate salgs- og servicenetværk for de to mærker i Danmark.

Specialuddannede Renault folk
Men selv om de to mærker nu er under samme tag – og dermed er et større produktprogram at vælge imellem fra det kombinerede salgs- og servicenetværk – vil der være dedikerede og specialuddannede Renault Trucks salgs- og servicepersonale tilknyttet alle de autoriserede salgs- og servicepunkter.

Det tidligere Renault Truck netværk sælger ikke længere de franske lastbiler, men det skal dog nævnes, at flere tidligere forhandlere fortsat er autoriserede forhandlere.
 
Sikre kvalitet og service
”Vores professionelle forhandlernetværk i Danmark er utrolig vigtigt i forhold til at sikre vores kunder den markedsledende service, vi er kendt for. Derfor er vi naturligvis rigtig glade for, at vi nu kan servicere både Volvo Trucks og Renault Trucks kunder i hele landet, og dermed sikre både kvaliteten af og adgangen til service, siger Søren Wettergreen, adm. direktør for Volvo Group Trucks Danmark A/S.


Fakta -oversigt over forhandlere:

Sjælland:
Volvo Truck Center A/S, Hillerød
Volvo Truck Center A/S, København
Titan Lastvogne A/S, Solrød
Titan Lastvogne A/S, Ringsted

Fyn:
Autohuset Vestergaard A/S, Odense

Jylland:
Autohuset Vestergaard A/S, Kolding
Skifter Lastbil A/S, Padborg
Skifter Lastbil A/S, Herning
Volvo Truck Center A/S, Århus
Volvo Truck Center A/S, Viborg
Volvo Truck Center A/S, Randers
Volvo Truck Center A/S, Holstebro
Volvo Truck Center A/S, Aalborg
Volvo Truck Center A/S, Thisted
Volvo Truck Center A/S, Brønderslev

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk