Scania har gennem det seneste år leveret et stort antal Euro 6-lastbiler til miljøbevidste danske vognmænd og transportvirksomheder.

Nu går Scania skridtet videre og udvider sin udlejningsflåde med flere forskellige lastbiltyper, der ligeledes overholder den skrappe Euro 6 miljønorm.

De første Euro 6-lastbiler i Scania Rental-flåden er distributionslastbiler med typebetegnelsen P 320 LB 6×2*4 MNB.

Til tæt bebyggede områder
Bag typebetegnelsen gemmer der sig driftsøkonomiske distributionslastbiler med lavt placeret førerhus samt 9-liters 5-cyl. rækkemotor på 320 hk, der takket være Euro 6 miljønormen i kombination med lavt brændstofforbrug er velegnet til distributionskørsel i tæt bebyggede områder.

Lastbilerne er opbygget med 8,5 meter isoleret kasse, hvilket giver en kapacitet på 21 EUR-paller, samt 2-tons Z-lift. Den bageste bogie-aksel er hydraulisk styrbar, hvilket bidrager til god manøvreevne under trange forhold og samtidig reducerer dækslitage – til gavn for driftsøkonomien.

Øget interesse for et leje Euro 6
– Vi oplever større og større interesse for Euro 6 blandt vores kunder. Det gælder både til distributionskørsel i byerne og til international kørsel, siger Mette Kjølby, der er ansvarlig for Scania Rental-aktiviteterne hos Scania.

– Takket være Scanias tidlige introduktion af Euro 6 i fjor har vi opnået stor erfaring med den avancerede miljøteknologi. Derfor kan vi love udlejningskunder både god brændstoføkonomi og høj driftssikkerhed med de nye Euro 6-udlejningslastbiler, siger Mette Kjølbye.

Sættevognstrækkere med Euro 6
Ud over de nye distributionslastbiler har Scania Rental derfor også indsat Euro 6 sættevognstrækkere til tung regional og international kørsel i udlejningsflåden.

I første omgang er der tale om sættevognstrækkere af typen R 440 LA 4×2 MNA med 13-liters 6-cyl. Euro 6 rækkemotor på 440 hk.

Streamline til Rental
Efter sommerferien udvider Scania Rental udlejningsflåden med de helt nye Scania Streamline med Scanias 2. generation Euro 6-motorer, som blev præsenteret tidligere på foråret.

For at imødekomme kundernes præcise transportbehov bliver der både tale om 2-akslede R 450 Streamline sættevognstrækkere med 450 hk til især international langturskørsel samt 3-akslede R 490 Streamline sættevognstrækkere med 490 hk, der er mere velegnede til tung national og regional kørsel i Danmark og Skandinavien.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk