Opel Combo skal fra 2018 bygges af PSA Peugeot Citroën på koncernens fabrik i Vigo i Spanien.

Den nuværende aftale med Fiat Profesional løber til den tid ud – men Combo vil ikke få den samme opdatering som Doblò Cargo netop har fået, men Combo forventes at fortsætte i dens nuværende udgave.

Det skriver det engelske transportblad ”Fleet Van & Utility”.

Aftale fra 2013
Aftalen med PSA blev allerede indgået i december 2013 – og er den tredje ud af tre projekter mellem de to koncerner. De to første aftaler handler om MPV bil-modeller.

Den nye varebil fra PSA og GM vil erstatte de nuværende Peugeot Partner og Citroën Berlingo samt  Opel/Vauxhall Combo.  De vil blive bygget efter PSA’s seneste varebils-arkitektur.

De to andre projekter handler om en MPV I B-klassen, som skal bygges på GMøs fabric I Zaragoza I Spanien og en MPV I Crossover-klassen, som bygges af PSA på fabrikken I Sochaux i Frankrig.

Ny Crossover model
Det er uklart, hvilke biler, de nye bilmodeller skal erstatte – men for Crossover modellen menes det sikkert, at den skulle blive en afløser for den nuværende Opel Zafira.

Det er mere usikkert for PSA. Men eventuelt Peugeot 5008/C4 Picasso. For B-MPV modellen kunne det være  Peugeot 3008/Citroën C3 Picasso. For Opel måske deres Meriva. Men jer er der ikke meldt noget officielt ud.

Til gengæld har GM ifølge det irske blad ikke have meldt ud, hvornår de eventuelt er klar med en 1-tons pick-up, som både Fiat Professional og Mercedes-Benz har meldt ud.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk