På en særlig rejse fra Torino gennem fem lande og med ophold på tre Iveco lokationer på vej til den fjerde lokation i Madrid vil Iveco løfte sløret på en mystisk pakke.

”Vores historie. Dine fortællinger.” Det er navnet på den spektakulære rejse, som Iveco nu sætter i gang på sociale medier – og som fortsætter de næste uger.

Det drejer sig mest om fem lastbilschauffører, som vil fortælle om livet som lastbilschauffør i Europa – hvad deres tanker om deres lastbil er, hvad deres interesser er og i det hele taget hvordan livet udfolder sig på landevejen.

En hemmelig boks

Men meget hemmeligt har bilen, som de kører med, en boks som gods – som først åbnes, når rejsen slutter.

Rejsen begynder ved Iveco ”Industrial Village” center i Torino, hvor den første chauffør kører sin lastbil op til Case-NewHolland traktor-fabrik i St. Valentin i Østrig.

Næste chauffør kører videre til Ivecos designcenter for lastbiler i Ulm i Tyskland – hvorefter turen går til fabrikken for Ivecos drivliner i Bourbon-Lancy i Frankrig. Sidste etape går til lastbilsfabrikken i Madrid, hvor Iveco bygger sine store Stralis lastbiler.

Sammen med kunderne

Historien er arrangeret sammen med nogle af Ivecos kunder – logistikvirksomheder i Europa – som ”låner” deres chauffører ud til turen.

Vel ankommet til Madrid vil indholdet af den hemmelige boks blive offentliggjort.

Alle i branchen ved jo, at Iveco netop her i juli for første gang vil vise sin nye Stralis-generation – efter 17 år med den nuværende model. Så den mystiske boks må næsten have noget med det at gøre, men hos Iveco er der altid fest og farver, når man præsenterer nyheder – så det kommer nok ikke til at gå stille af sig.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk