Renault Trucks præsenterer sin nye 100 procent elektriske Z.E. serie af last- og varebiler på den internationale IAA transportmesse i september.

Dermed følger de flere andre producenter – så som Iveco og Scania, som kun udstiller lastbiler og varebiler med alternative drivmidler så som el, gas og brint.

Renault Trucks vil i alt udstille syv vare- og lastbiler på den 67. IAA messe, der finder sted mellem den 20. og 27. september 2018 i Hannover, Tyskland.

Zero Emission lastsbiler

Fokus vil være på elektrisk mobilitet, da Renault Trucks vil præsentere køretøjer fra sin Z.E. serie (Zero Emission).

Som pioner inden for e-mobilitet har Renault Tracks netop annonceret lanceringen af anden generation af 100 pct. elektriske køretøjer – det vil sige lastbiler designet til bykørsel.

På Renault Trucks’ stand vil besøgende også kunne opleve varebilen Master Z.E. og en D Wide Z.E., opbygget med renovationsaggregat.

Diesel toneangivende

Selv om Renault Trucks i lang tid har betragtet elektrisk mobilitet som svar på lavere emissioner samt støjproblemer i byer, så vil diesel være toneangivende for transport i mange år – ikke mindst eksportkørsel.

Derfor fortsætter Renault Trucks sin forskning i forbedring af dieselkøretøjers energieffektivitet og vil vise detaljer om FALCON (Flexible & Aerodynamic Truck for Low Consumption) forskningsprojektet på IAA messen.

Kun 100 special-lastbiler

For sportsinteresserede vil det desuden være muligt at opleve den nyeste Renault Trucks Limited Edition på standen – en T High Renault Sport Racing, der bliver lanceret i september 2018 i et begrænset antal. Det handler om 100 specialdesignede lastbiler.

Det handler om T High Renault Sports Racing, der  har den typiske gule farve med tilnavnet Sirius – den ikoniske farve fra Renault Sport Racing Formel 1.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk