Selv om den svenske lastbilsudstilling Elmia Lastbil først skulle løbe af stablen i august i år, har arrangørerne alligevel valgt at aflyse på grund af Corona krisen.

De omfattende forgreninger for transportindustrien på baggrund af krisen er lige nu helt uoverskuelige – derfor er transportmessen skubbet til august 2021.

Tre organisationer bag

Beslutningen er taget af de tre organisationer, som står bag messen i Jönköping i Sverige. Det er Elmia AB, Sveriges Åkeriföretag (den svenske vognmandsorganisation) og Albinsson & Sjöberg, efter forhandlinger med større samarbejdspartnere.

”Vi følger krisen tæt og dens konsekvenser for vores kunders forretninger. Det er en komplekx og udfordrende situation, som vi er nødt til at analysere og vurdere hver eneste fagmesse baseret på dens muligheder og behov,” udtaler arrangørerne.

Vigtig for danske virksomheder

Udsættelsen handler også om at optimere konditionerne for alle involverede, som man er tæt dialog med – især industrien.

”Nu ser vi frem til et endnu stærkere Elmia Lastbil i 2021,” siger Lotta Frenssen, CEO, Elmia AB.

Elmia Lastbil er en vigtig nordisk udstilling, hvor der traditionen tro kommer mange danske udstillere og flere og flere danske besøgende. Ikke mindst da man kan komme frem til området udenfor Jönköping på relativt kort tid i bil.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk