Drømmen blev til virkelighed for de to nordjyske fætre Ken Desideriussen Andersen og Allan Kvist Andersen. Begge er udlært som mekanikere hos Scania – og nu har de etableret fælles vognmandsfirma hjemme i Vildbjerg ved Herning.

Som eksperter i Scania lastbiler valgte de begge den mest økonomiske udgave – R450 – som har vundet økonomi-tests i bl.a. Tyskland.

Men inden de kom så langt overvejede de, hvordan de skulle gribe den nye situation an. For med en nyetableret vognmandsforretning er der mange ting, som der skal tages stilling til.

Meget at tænke på
’Hvilke lastbiler er de mest egnede til virksomhedens arbejdsopgaver, skal der købes nyt eller brugt, skal der investeres i service- og reparationsaftaler, hvem skal finansiere lastbilerne – og tusind andre ting.

Alle muligheder blev gennemgået ved et møde med Scania Danmarks salgskonsulent i Midtjylland, Morten Brøcher – og efter en beregning af total-omkostningerne faldt valget på de to brændstoføkonomiske R 450 6X2.

Bilerne blev valgt med highline-førerhus samt hydraulik og alu-afdækning til kørsel med tip- og walking floor trailere.

Med service-aftaler
De nye lastbiler er malet gule på fabrikken, hvilket er en del af Scanias såkaldte MCC pakke, som betyder, at lastbilerne leveres i præcis den farve, som kunderne ønsker – direkte fra fabrikken. Man skal ikke forbi en maler først.

I bilerne er der monteret Communicator-bokse, og med dem følger muligheden for en ekstra services. F.eks. kan fætrene selv følge brændstof-forbruget via de rapporter, som sendes til dem via e-mail hver måned.

Fætrene Andersen Transport ApS i Vildbjerg har valgt at købe lastbilerne med skræddersyede serviceaftaler med udvidet drivlinedækning på 10 år for at undgå uforudsete driftstop og udgifter de nærmeste mange år.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk