Der er grøde i pick-up salget i Europa, så det har fået Toyota til at opdatere deres Hilux udgave med en Special Edition.

Storbritannien er ét af de vigtigste markeder for Toyotas pick-up udgave Hilux – så derfor er det en god idé at benytte lejligheden til at vise en opdateret udgave på The Commercial Vehicle Show, der netop har været afholdt i Birmingham.

For lidt special

Men mange blev skuffede over bilen, fordi den virker lidt overpyntet – og nærmere dagens flåde-tilbud end en specialmodel, skriver et par britiske medier.

De skriver, at de sorte spejlhuse og dørgreb virker alt andet end special – og indvendigt er det gennemførte sorte trim nærmest klaustrofobisk – tilmed med udtalt brug af hård plast.

Råt frontdesign

Positivt er dog de specielle tofarvede alufælge, men de er nok ikke standard. Mest opsigt vækker nok det meget kantede og mere rå frontdesign.

I Storbritannien begynder salget i august – og da fabrikken ligger i Sydafrika alternativt Thailand, bliver der formentlig ikke problemer med afsætningen efter en hård Brexit.

Safety Sense

Specialmodellen kommer i Double Cab og Extra Cab udgaver og et par udstyrsvarianter. På udstillingen havde bilen bl.a. en del pianolakerede detaljer så som kontakter.

Bilen på messen havde også navigation og Toyota Safety Sense med adaptiv fartpilot og nødbremsesystem – samt skiltegenkendelse og linjevogter.

Livsstils-udgave

Fabrikken tænker meget på bilen til livsstil-nydere, men med vores bilafgifter vil det nok fortsat være professionelle brugere, der sætter deres navn på slutsedlen.

Der er ikke meldt noget ud om salg af denne udgave i Danmark endsige priser fra den danske importør. Traditionen tro er der mange flere specialmodeller af biler i Storbritannien

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk