Det danske RTEC-hold fra Skifter Lastbil A/S i Padborg, løb med sejren i det nordiske opgør om at komme med til den store globale finale, der afholdes i Renault Trucks’ hovedsæde til juni i Lyon, Frankrig.

Deltagerne fra Skifter Lastbil er Dennis Heldt, Per Junker Hansen, Carsten Jensen og Bjarne Boisen.

Formålet med RTEC (der står for Road To Excellence Championship) er yderligere at udvikle kompetencerne inden for Renault Trucks’ autoriserede netværk og ikke mindst fremhæve den høje ekspertise, der findes blandt medarbejderne.

Dyste om VM titel

«Vi er meget stolte over vores medarbejderes høje kompetenceniveau og glæder os til finalen, hvor vi skal dyste om at blive verdens bedste Renault Trucks servicemarkedsteam», siger dir. Morten Lund, Skifter Lastbil A/S.

De 24 bedste hold i verden, der går videre til finalen i Lyon i juni, skal deltage i en praktisk prøve i realistiske værkstedsomgivelser.

Kvalitet og ekspertise

”Vi har et fantastisk netværk i Danmark med 21 serviceværksteder, hvor vi konstant udvikler vores medarbejderes tekniske evner, kendskab til Renault Trucks’ værktøjer og procedurer samt deres tilgang til kunderelationen,” siger Jan Egegaard Jensen, kompetenceudviklingschef hos Renault Trucks Danmark.

Forhandlernes høje krav til kvalitet og ekspertise giver nu adgang til at konkurrere blandt de bedste på globalt plan.

Udveksle erfaringer

”Det er vi meget stolte over,” siger Jan Egegaard Jensen.

Ud over chancen for at blive verdens bedste Renault Trucks servicemarkedsteam, så er det også en god mulighed for at udveksle erfaringer på tværs af landegrænser.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk