Jakob Alkil, ny adm. direktør hos Ford i Danmark, har ingen betænkeligheder ved at begyndte sit nye job på fredag den 13 – som jo er i dag.

Han mødte uden nerver op på i hovedsædet i Ballerup – som en elev i første klasse ville gøre det. Men han behøver ikke at føle sig ensom i den første uge, for adm. direktør siden 9. juni 2009, James Read, bliver i Ballerup i en uge for at sætte Jakob Alkil ind i sin nye rolle.

James Read, der har fået ny toppost hos Ford med basis i Shanghai, Kina, tiltræder sit nye job som Marketing Director, Ford Customer Service Division, Asia Pacific, begynder mandag den 23. september i Kina.

Vil ikke savne dansk beskatning
”Jeg har været glad for at være i Danmark i fire år, og jeg vil savne mine medarbejdere, de hyggelige danskere, som jo har samme humor som os englændere – og det skønne Danmark – men jeg er glad for at forlade beskatnings-systemet for biler, siger James Read.
Han håber dog også en gang at kunne komme tilbage til et job i Europa.

Jakob Alkil er 45 år og har tidligere arbejdet for Ford igennem 18 år. Han begyndte hos Ford Motor Company Danmark i 1993, hvorefter han har beskæftiget sig med forskellige internationale salgs- og marketingsaktiviteter for Ford i Europa, herunder salgsplanlægning og analyse, Retail Excellence, Nordisk Regional Marketing, Ford of England – samt Ford Europe Campaign Management.

Til Ford fra komponentfirma
Jakob Alkil kommer senest fra en stilling som Group Director for vækst og marketing hos det britisk baserede selskab Brammer plc, som er leverandør af mekanisk transmissions komponenter og industrielle tjenesteydelser i England.

James Read har været glad for at være i Danmark – og gælder også resten af familien, som dog venter nogle uger med at rykke teltpælene op i Danmark. Men James Read har også et par heftige uger med at sige goddag til de mange markeder i det fjerne østen – som bl.a. tæller Australien, New Zealand, Indonesien, Indien, Phillippinerne, Japan, Taiwan og Thailand.

Chelsea fan
”Jeg satser på, at jeg kun skal rejse rundt et par gange om måneden, siger en meget optimistisk James Read.

Han har kun haft huset i Danmark på lejebases, men vil fortsæt udleje familien hus hjemme i England – og han vil altid være supporter af Chelsea Football Club, selv om der nu er længere til hjemmekampene på Stamford Bridge i det vestlige London – opført tilbage i 1877 med plads ril 42.055 tilskuere.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk