Transport Øst er efterhånden blevet en vigtig transportudstilling i Danmark – ofte med mange nyheder, som den sjællandske transportbranche valfarter til Greve for at se nærmere på.

I år var der en vaskeægte premiere på den nye Renault Master i Red Edition udgave – en bil, der formentlig heller ikke har nået andre udstillinger i Europa.

I hvert fald er den ikke blevet leveret til danske kunder endnu – det sker først i slutningen af september måned, fortalte Christian Lennett fra Volvo Truck Center i Taastrup.

Entreprenørudgave

På messen var det er ægte entreprenørudgave, der var udstillet – crew cab med komplet opbygning med skabe og rotorblink plus komfort pakke. Tekniske en 2,3 liter dobbelt-turbo udgave. I stedet for passager-airbag havde bilen en udtræksbakke, som chaufføren kan bruge som kontor – eller indtage sin frokost. Bilen havde også trinløs opladning af mobiltelefon.

”Vi sælger jo vores Red Edition Master sideløbende med Renault Danmark, men vi har faktisk slet ikke den samme type kunder. Desuden har vi 100 forskellige modeller, vi kan levere. Master sælger vi fra ca. 185.000 kroner plus moms. Dertil kommer en attraktiv servicekontrakt på 200.000 km. om året i tre år,” siger salgschef Claus Rieland, Renault Trucks.

Ny Iveco Daily

Alle lastbilmærker var med på årets Transport Øst-messen, arrangeret af Danske Transport Medier. Dermed var der også flere nye varebiler at se på.

REA Erhvervsbiler repræsenterede Iveco – og havde dansk premiere på den nye Daily-model, som har fået et kraftigt facelift med større kølergrill for at opfylde de nyeste Euro 6 miljøkrav. Motorerne er for det meste gengangere – med undtagelsen af de største 3-liters 210 hk motor med 470 Nm med dobbelt turbolader.

Der er to modeller af Daily på markedet – Forza, som er standardmodellen, og Forza+, som er topmodellen med alt udstyr – bl.a. på sikkerhedsområdet, hvor de følger nødbremse og adaptiv fartpilot med. Man kan dog nøjes med sikkerhedspakken alene til 11.000 kroner over standardmodellen, som for øvrigt har LED lygter og sidevindsassistent som standardudstyr.

Elektrisk MAN eTGE

Mercedes-Benz København, som lagde asfalt til udstillingen, stillede med nyeste Sprinter i flere udgaver – men også Fuso Canter.

MAN importøren udstillede sammen med sin forhandler H.E. Jørgensen bl.a. varebilen TGE i såvel kassevogns- og chassisudgaver – og så den meget omtalte elektriske eTGE udgave, som er udviklet til distribution i nærområder.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk