Et særligt lavt førerhus til Volvo FH er ny tilgængeligt. Det henvender sig bl.a.til entreprenører, som måske har ekstra lys monteret – eller som arbejder med frontmonteret kranudstyr.

”Nogle kunder har behov for både lav højde på førerhuset og stor motor. Volvo FH og Volvo FH16 med lavt tag på førerhuset giver dem mulighed for et vogntog med op til 750 hk og 120 tons totalvægt,” siger Roger Brorsson, produktchef for Volvo FH hos Volvo Trucks.

Volvo FH og Volvo FH 16 med lavt førerhus har samme drivline, komfort og fleksibilitet som de andre førerhusversioner men har et par afgørende forskelle. Taget er sænket med 190 mm og er helt plant, da antenner og andet udstyr er flyttet ud på siden.

Autotransporter
Det giver mulighed for at placere udstyr over taget, uden at totalhøjden kommer over fire meter. Modellen kan bl.a. også anvendes i forbindelse med autotransporter.

For at beskytte mod nedfaldende sten, kan man få en alu-plade over taget i aluminium. Tagbeskyttelsen øger kun højden med 15 mm. Foruden at beskytte både lastvogn og chauffør, reducerer tagbeskyttelsen støjen i førerhuset.

Volvo FH og Volvo FH16 med lavt førerhus fås på samtlige Euro 3- til Euro 6-markeder fra december 2014.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk