24 nye Volvo FH trækkere skal som officiel sponsor fra i år køre for formel-1 teamet McLaren Honda. Aftalen gælder de næste fire år.

Tidligere kørte teamet med Mercedes  motorer og benytte da Mercedes-Benz Actros lastbiler.

Formel 1 løb er andet end race – og en vigtig detalje er logistik – at få transporteret racerbiler, reservedele, loungefaciliteter og andre fornødenheder så som rundt mellem de mange motorløb.

540 hk motorer
Det skal de nye Volvo FH stå for i Europa. Bilerne leveres med tre forskellige førerhusindretninger – og med 540 hk motorer. Måske ikke Formel 1 standard – så havde 750 hk udgaver måske matchet bedre.

Mike Corcoran, der er kommercial direktør hos Volvo Trucks UK & Ireland, mener, at Volvo Truck og McLaren-Honda passer godt sammen.

Meget tilfælles
“Vores firmaer har en del fælles værdier – især når det gælder kvalitet og fornyelse – og begge selskaber er forrest, når det gælder brug af moderne teknologi. Begge selskaber også er vindere i konkurrencen, når det gælder teknologiske løsninger til meget forskellige  transportudfordringer: McLaren teamet på racerbanen og Volvo Trucks på veje og motorveje over hele verden,” siger Mike Corcoran.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk