Midtjysk Tanktransport ApS ved Jann Skov Hviid i Aalestrup har i tirsdags fået leveret en helt ny Mercedes-Benz Actros.

Jann Hviid, der driver Midtjysk Tanktransport ApS, har været selvstændig i 12 år. Flåden omfatter to trækkere, der køres dels af vognmanden selv og dels af to chauffører.

Opgaverne i firmaet handler fortrinsvis om transport og indsamling af mejeri produkter så som valle, mælk og fløde.

GigaSpace førerhus
Den nye lastbil er en Actros 2563 LS 6×2/4 TwinSteer trækker udstyret med luftaffjedret GigaSpace førerhus med StyleLine pakke. Bilen er malet i Andorit grå metallic fra fabrikken.

Under førerhuset er den nye Actros motormæssigt udrustet det bedste, som Mercedes-Benz kan præstere, i form af en 6-cylindret rækkemotor model OM473 – på 15,6 Liter med 625 HK og 3.000 Nm. Dertil kraftig motorbremse med 475 KW bremsekraft.

Udstyret omfatter Aloca Dura-Bright alufælge, Bi-xenon forlygter, navigationsradio med Bluetooth, regnsensor inklusive kørelysautomatik og GPS-styret gearskifte – PPC, også kendt som Predictive Cruise-control, som selv læser topografien.

Gratis FleetBoard pakker
Bilen er leveret med fem FleetBoard flådestyrings-pakker, der er gratis for vognmanden i de første 12 måneder.

Den komplette opbygning er foretaget af Ejner Hessels egen opbygger afdeling i Brande, der har monteret hydraulik-anlæg med omskifterventil for kørsel med tanktrailere.

Ringvejens autolak i Silkeborg har stået for lakeringen af stafferinger. Kjeld T. Andersen fra Ejner Hessel A/S i Randers har stået for salg og levering af den nye trækker.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk