Skifter Lastbil i Padborg er netop blevet kåret til årets danske Volvo Action Service team.

Volvo Trucks uddeler hvert år en Volvo Action Service pris (VAS) til den forhandlerfilial i Danmark, der har opnået den højeste score i deres arbejde med Volvo Action Service i løbet af året.

Til grund for kåringen ligger blandt andet antallet af VAS-sager, den gennemsnitlige reaktionstid, kvaliteten af tilbagemeldinger både undervejs i forløbet og efter endt arbejde samt kvaliteten af det udførte arbejde.

Assistance døgnet rundt
Volvo Action Service er Volvos break down assistance, hvor alle Volvo-kunder kan få hjælp over hele Europa 24 timer i døgnet, syv dage om ugen på både den trækkende enhed, dæk, opbygning og påhængsvogn.

”Holdet fra Skifter Lastbil i Padborg har igennem hele året udvist en konsekvent stor kvalitet i deres arbejde med at yde hurtig assistance i deres område, og det er derfor en stor glæde at kunne give denne anerkendelse for deres store indsats,” siger Jan Scheel, Quality & Workshop Support Manager hos Volvo Group Trucks Danmark.

For at belønne holdet og yderligere øge deres kompetencer inden for Volvo Action Service, skal de på en studietur til VAS-centeret i Gent i Belgien.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk