Lastbilkøbere i Europa kan nu handle brugte Volvo-lastbiler på onlineplatformen www.VolvoSelected.com, som drives af Volvo Trucks.

Lastbilerne kan leveres over hele verden. Udover lastbilerne er både dækning, servicekontrakter og fleksible finansieringsløsninger tilgængelige.

Hvert år sælger Volvo Trucks mellem 15.000-20.000 brugte lastbiler globalt.

Tilgængelig på 20 sprog

Med den nye hjemmeside ønsker Volvo Trucks at gøre det lettere og mindre tidskrævende for kunderne at finde den rigtige lastbil, som opfylder alle de nødvendige inspektioner og undersøgelser.

Hjemmesiden er tilgængelig i Europa på 20 sprog – blandt andet dansk – og er udstyret med søgefiltre, der matcher lastbilkøbernes behov – såsom køretøjstype og akselkonfiguration – for at hjælpe med at finde den rigtige lastbil.

Grænsefri virksomhed

”Lastbilens indkøbsrejse foregår i stigende grad online og bliver en grænseoverskridende eller endda en grænsefri virksomhed. Med Volvo Selected kan kunderne ikke kun spare tid, men de kan også få den sindsro, der følger med at handle med en leverandør, der kender køretøjerne ud og ind”, siger Micke Rydbeck, Director Used Trucks hos Volvo Trucks.

Lastbilerne gøres klar til afhentning fra nærmeste Volvo Trucks-forhandler eller leveres direkte til kunder afhængigt af lokale og regionale eksportbestemmelser.

Service og finansiering

”Lastbilkøbere kan også vælge mellem en række servicekontrakter, der er skræddersyet til deres specifikke forretningsbehov og marked. Ved at bruge Volvo Selected Pro får købere en international dækning på 12 måneder inklusive servicedokumentation og garantier, så man er sikker på, at alder og kilometertal er korrekt, ”forklarer Micke Rydbeck.

Der kan også tilbydes finansiering af lastbilerne. En integreret finansberegner fra Volvo Financial Services, VFS, gør det muligt for kunderne at beregne forventede månedlige betalinger baseret på aktuelle rentesatser på deres eget marked.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk