100 elektriske e-NV200 varebiler og 301 elektriske e-NV200 minibusser ruller inden længe ind i AVIS biludlejnings danske flåde af elbiler.

Sammen med 60 nye Leaf el-personbiler og ordren sidste år på andre 400 Leaf, bliver Danmark det land i Europa, der har fleste el-Nissan køretøjer.

AVIS har haft succes med udlejning af de første 400 Leaf el-personbiler – så derfor tager man nu skridtet fuldt ud, så man når 861 el-køretøjer fra Nissan i leasing- og udlejningsflåden.

Alle leveres i år
e-NV200 fås både som personbil og varebil. Nissan e-NV200 giver nye muligheder for AVIS Biludlejning til at nå et bredere og anderledes publikum, så derfor er de godt 400 stk. i den nye ordre elbilen e-NV200 med en fordeling på 75 pct. til personbilsudgaven og 25 pct. som varebil.

De 461 Nissan elbiler leveres i løbet af 2015. De første godt 250 stk. er allerede leveret.

Tredoblet salget af elbiler
“Primært på baggrund af den store ordre fra AVIS Biludlejning sidste år har vi tredoblet salget af Nissan LEAF i 2014 i forhold til året før. Vi har nu lanceret en ny elbilsmodel – e-NV200, som vi mener dækker nye kundebehov, når det gælder grøn transport. Her tænker jeg specielt på transport af varer og mennesker i byerne, hvor elbilen er et perfekt transportmiddel, der afgiver meget lidt støj og ingen direkte udledning af skadelige partikler. At AVIS Biludlejning vælger igen at afgive en så stor ordre på Nissans elbiler, opfatter vi som et kæmpe kvalitetsstempel. Både når det gælder drift og brug. De er et af verdens største selskaber inden for biludlejning, så de ved, hvad de gør. Og de gør det kun, hvis kunderne er tilfredse og efterspørger, fordi prisen er rigtig,” siger Country Manager for Nissan i Danmark, Ralph Gonsalves.

165.000 Leaf i Verden
Nissan LEAF er stadig den mest solgte elbil i verden med mere end 165.000 eksemplarer, hvoraf de godt 35.000 kører i Europa. I Danmark blev der sidste år solgt næsten 600 Nissan LEAF. Avis har haft stor succes med deres minilease tilbud på kr. 3.495 om måneden, at de i den seneste tid har meldt udsolgt.

”Vi havde stor succes allerede med de første Leaf, som vi købte – og vi fik hurtigt biler leaset. Derfor vil vi købe flere. Og for at følge succesen op, vil vi tilføje e-NV200 bilerne til flåden, for at brede vores grønne tilbud til en ny type kunder,” udtaler adm. direktør i AVIS Danmark, Kasper Gjedsted.

Energistyrelsen støtter
Selvom det var verdens største ordre på elbiler, var AVIS Danmark ikke i tvivl.
”Ved hjælpe af støtte fra Energistyrelsen kunne vi udleje til den rigtige pris, så kundernes sidste usikkerhed kunne modbevises ved selvsyn. Nemlig ved at de tester en elbil i det daglige. Og det har været en stor succes. Så stor at vi har måttet melde udsolgt på det seneste. Det har vi lavet om på nu,” siger Kasper Gjedsted.

Hos Nissan I Europa er man meget glade for at arbejde sammen med AVIS I Danmark.

Unik kombination
”Det er et klar demonstration af den tillid, som mange virksomheder har for vores elbiler. Med store virksomheder som AVIS in Danmark og DHL i Italien, der lægger store ordrer på Nissan elbiler, kan vi se, at flere virksomheder har indset den unikke kombination af kørekomfort, lave totaludgifter og ingen forurening,” siger direktør for Nissans elbiler i Europa, Jean-Pierre Diernaz.

Nissan er verdens største producent af elbiler – med Leaf som den bedst sælgende elbil globalt I 2014. Det var også året, da eNV 200kom på markedet. Køretøjet, der kombinerer klasses mest rummelige varerum med teknikken fra Nissan Leaf.

49 e-NV 400 Van i år
Leaf er stadig bilen, som 96 pct. af nuværende ejere ville anbefale til deres venner. Leaf kom på markedet i 2010 og bilen står for halvdelen af elbils segmentet.

Nissan er en del af alliancen mellem Nissan og Renault, og Renault sælger også deres elvarebil Kangoo Z.E., elbilen Zoe og el-køretøjet Tweezy.

Herhjemme blev der i første kvartal i år solgt 49 Nissan e-NV200 varebiler – men kun 10 NV200 dieseludgaver (mod 34 året før). Der blev solgt 34 Renault Kangoo Van – blandet el- og dieseludgaver.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk