Vognmand Per. E. Nielsen har netop fået leveret en flot, ny Scania  entreprenørlastbil fra autoriseret Scania forhandler Nyscan a/s i Køge.

Der er tale om en Scania R 520 LB8X4*4 – og bag typebetegnelsen gemmer der sig en fire-akslet entreprenørbil med tandemtræk og hydraulisk styrbar støtteaksel bag bogien.

Maskineriet under gulvet på CR19-førerhuset med sovekabine og normal taghøjde er Scanias kendte 16-liters V8’er på 520 hk og et maksimalt drejningsmoment på  2.950 Nm.

SAWO hejselad og Hiab kran
Bilen er opbygget med SAWO 3-vejs hejselad og Hiab XS244 HiPro-kran. Den skal bl.a. anvendes til asfaltkørsel, og er tillige udrustet med kærretræk til kørsel med en 24 tons kærre til i alt 56 tons vogntogsvægt.

Per E. Nielsen har efter nøje overvejelser valgt at tegne fuld reparationsaftale med Nyscan a/s for en seks-årig periode. Nyscan vil således skulle stå for al vedligeholdelse og eventuelle reparationer i de kommende år og derved sikre størst mulig oppetid.

Bilen er er opbygget hos SAWO i Stokkemarke og klargjort af Nyscans afdeling i Køge, hvor salgschef Michael Rasmussen har stået for leveringen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk