For 17. gang i træk blev læserne af “lastauto omnibus”, “trans aktuell” og “FERNFAHRER” bedt om at vælge de erhvervskøretøjer, de bedst kunne lide.

Alle førende producenter af transportere, lastbiler og busser på det tyske marked var repræsenterede.

Mere end 10.000 læsere af de tre fagblade stemte og gav MAN Truck and Bus et godt resultat.

MAN TGS bedste entreprenørbil
I klassen af entreprenørbiler op til 32 tons fik MAN TGS førstepladsen. Ligeledes vandt MAN TGL kategorien “Transportere/lastbiler op til 7.5 tons”.

Herudover placerede både MAN TGX og MAN TGS sig på hver sin anden plads i henholdsvis langdistance- og distributionslastbil kategorierne. MAN TGM tog tredje pladsen blandt entreprenørbilerne ligesom MAN TGS gjorde det i langdistance lastbilssegmentet.

Tre vindere og 14 placernger
Reinhard Pöllmann, CEO hos MAN Truck & Bus Deutschland GmbH, var meget tilfreds med virksomhedens resultat.

“Tre vindere og 14 placeringer samlet set for køretøjerne og services på vores MAN og NEOPLAN brands i ETM læsernes afstemning – det er en stor succes. Det er en kæmpe anerkendelse af vores produkters image samt effektivitet, og skal ses som en belønning af salgsteamets succesfulde bestræbelser,” sagde Reinhard Pöllmann.

Priserne til busserne
Kategorien for busserne ”højgulv-tour busser” blev vundet af MAN’s flagskib NEOPLAN Starliner. I intercity buskategorien opnåede MAN en andenplads sammen med Lion’s Regio og en tredje plads med NEOPLAN Jetliner. I segmentet ”bybusser” gik andenpladsen til MAN Lion’s City efterfulgt af MAN Lion’s City LE på tredje pladsen.

I afstemningen om “Bedste Brand 2013” blev MAN Service Complete placeret som nr. 2 i kategorien “Lastbil/trailerservice”.
“Udlejning/leasing” kategorien viste MAN Rental og EURO-Leasing på anden- og tredjepladserne.

Faktabox MAN præmiering:
NEOPLAN Starliner vinder høj-gulv tour bus klassen
MAN TGS tager prisen for entreprenørbiler op til 32 tons
MAN TGL er nr. 1 i transportere/lastbiler op til 7.5 tons
MAN Service Complete blev nr. 2 blandt “Bedste Brands 2013” i kategorien “Lastbil/trailer service”
MAN Rental og EURO-Leasing placerede sig henholdsvis på anden og tredje plads i kategorien “Udlejning/leasing”