Post Danmark har aldrig haft så travl med at køre julepakker ud til forbrugerne som i år – så travlt, at der er sat ekstra 150 ekstra postbiler ind på at løse transportopgaven på de travleste dage.

Forklaringen er, at forbrugerne nu for alvor har taget e-handel eller handel på nettet til sig.

Rekorden betyder, at den gamle pakke-rekord fra 2007 er overgået med 20 procent – både tirsdag og onsdag i denne uge op mod jul blev 2007 rekorden slået.

Halvanden mio. pakker
– Der er ingen tvivl om, at denne jul markerer det store gennembrud for danskernes handel på nettet. Vi har forrygende travlt, og pakkemængderne overgår klart alt, hvad vi hidtil har set. Alene denne uge har vi indtil videre haft op imod halvanden million forsendelser fra nethandel, siger Lars Kaspersen, kommunikationschef i Post Danmark.

Travlheden er dog langt fra slut endnu. Post Danmark sørger for at hjælpe net-butikkerne og de net-handlende danskere ved ekstraordinært at tilbyde pakkeomdeling lørdag 22. december – og ved også at holde landets posthuse åbent på søndag 23. december fra kl. 10 til kl. 13, så de sidste julepakker kan hentes.

Inden 21. december
– Vi regner stærkt med, at vi også får travlt de næste par dage, da vi som den eneste distributør kan sørge for, at danskernes julepakker kommer ud over hele landet inden juleaften, hvis bare vi har dem senest 21. december, siger Lars Kaspersen.

En undersøgelse, som TNS Gallup har foretaget for Post Danmark, viser, at 51 pct. af danskerne har regnet med at købe julegaver på nettet i år. Det er en stigning i forhold til sidste år, hvor 40 procent havde planer om at benytte e-handel.

(Fotograf: Mads Armgaard.)

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk