Amerikanske Ford Bronco kommer først til Europa i slutningen 2023 eller begyndelsen af 2024– inklusive Danmark – men allerede om en måned fejrer det amerikanske 4×4-ikon Europa-premiere.

Det sker på Caravan Salon i Düsseldorf fra 26. august til 4. September 2022 – hvor den får selskab af den helt nye Ranger pick-up – såvel i Raptor som Wildtrack udgaver.

Ranger med fire sovepladser

Bilerne har med camper-opbygning især interesse for velhavende europæere, der har brug for off road køretøjer til ekstreme udflugter i bjergene.

Naturligvis opbygget som campere med camper-opbygning på ladet af Ranger-udgaverne med udstyr fra tyske Tischer – og fire sovepladser, bad, toilet og køkken med gasblus og 90 liter køleskab. Pladsen er udnyttet optimalt.

Bronco med telt på taget

Alternativt med telt på taget til både Ranger og Bronco. Udstyr, som kan købes som ekstraudstyr hos Ford forhandlere.

Det gælder således den udstillede Raptor, der sågar har markise sammen med teltet.

Sjældent i Danmark

I Danmark er bilerne først og fremmest arbejdsredskaber – især Ranger – da bilerne på hvide plader er ganske kostbare.

Ranger i ny udgave kommer allerede herhjem sidst på året – bl.a. med kraftig V6-diesel og -benzinmotorer.

Flere Transit campere

Udover de terrængående yndlings-køretøjer er der naturligvis også de kendte Ford Nugget fra Westfalen Mobil – og andre Camper-udgaver af Transit-modeller – bl.a. fra Ford-partner Bürstner/Hymer samt Tabbert og Weinsberg.

Ford nævner ikke noget om, hvorvidt man vil tilbyde den nye E-Transit som camper – eller om man vil vise den helt nye eludgave af Transit Custom. Den ventes først præsenteret på IAA transportmessen i Hannover i september.

 

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk