Mange virksomheder forsøger at hjælpe i Corona-krisen, hvor de kan. Carlsberg donerer f.eks. alkohol til produktion af håndsprit – andre producerer masker, visirer og andre værnemidler, som ellers ikke er et led i deres normale produktion.

Dækkoncernen Michelin og dækvirksomheden Euromaster har besluttet at tilbyde gratis hjælp til ambulancer og sygetransport-køretøjer, der kommer ud for et dækhavari. Hjælpen ydes i form af både erstatningsdæk og dækservice.

32 dækcentre

”Lige nu er det ekstremt vigtigt, at vi alle står sammen og bidrager på alle tænkelige måder, vi kan. En ambulance må for alt i verden ikke holde stille på grund af en dækskade. Så for at yde vores bidrag i den svære situation, erstatter Michelin frem til udgangen af juni alle skadede dæk på ambulancer og sygekøretøjer, siger Peyman Sabet, direktør for Michelin i Norden.

Hjælpen bliver udført af Euromasters dækcentre i Danmark. Det sker enten i form af service på vejen eller direkte på et af Euromasters 32 værksteder rundt om i landet.

Spred budskabet

”Vi ønsker at bidrage til at holde den kritiske infrastruktur i gang her under krisen. Derfor opfordrer vi alle ambulancer, akut- og lægebiler til, uanset tidspunktet, at kontakte det nærmeste Euromaster center, hvis de kommer ud for et dækhavari. Her kan vi hjælpe med hurtigt at få køretøjet tilbage på vejen. Vi vil gerne sige en stor tak til dem for den kæmpe indsats, de yder hver eneste dag på vejen,” siger Henrik Fusager, direktør i Euromaster Danmark.

Euromasters direktør håber nu, at så mange som muligt vil være med til at sprede dette budskab til ambulanceførere og andre i sygehussektoren, så de ved, at hjælpen er nær, hvis de får brug for den.

Høj hygiejne-standard

”De er vores første prioritet, og vores centre og lifte står klar til at hjælpe,” siger Henrik Fusager.
For at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed og sundhed, er der i alle Euromaster centre sørget for høj hygiejnestandard samt kontaktfri overlevering af bilnøgler, bil og ekspedition.

Euromaster Breakdown service er altid tilgængeligt på telefon 70 200 303.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk