Den nye Opel Grandland kommer til Danmark i løbet af fjerde kvartal, men der er endnu ikke fastsat en lanceringsdato, ligesom priserne ikke er offentliggjort.

Bilen vil både kunne fås på hvide- og gule nummerplader. Motorvalget er både benzin, diesel og plug in hybrid.

Plug-in hybriden kommer i to udgaver, der har henholdsvis 225 hestekræfter og forhjulstræk samt 300 hestekræfter og firehjulstræk.

Ekstra godt udsyn

Opels populære SUV, Grandland X, følger det nye Opel Vizor-look, som kendes fra Opel Mokka – og i lighed med Mokka, vil man ikke længere bruge bogstavet X.

Nævnes skal også de adaptive IntelliLux LED-Pixel forlygter (som også fås til Insignia) med 160 LED enheder og Night Vision, der registrerer fodgængere og dyr på op til 100 meters afstand.

Man kan også få bilen med de sikre AGR sæder.

Infrarødt kamera

En anden teknologi, der også introduceres for første gang i Grandland, er Night Vision.

Systemets infrarøde kamera kan registrere mennesker og dyr op til 100 meter forude og advarer føreren om, hvor det levende objekt befinder sig.

Med det nye look følger også det digitale Opel Pure Panel instrumentbord – med to skærme på henholdsvis 10 og 12 tommer, der danner et digitalt cockpit.

Masser af sikkerhed

Den nye Grandland med automatgear har adaptiv fartpilot med ”Stop & Go” funktion og kan sætte i gang igen fra stilstand.

Dertil kommer linjevogter og blindvinkel assistent. Nævnes kan også 360-graders panorama kamera og automatisk parkerings assistent.

Standard er bl.a. automatisk nødbremse, fodgængeralarm, skiltegenkendelse, træthedsalarm og fartpilot.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk