Den privatejede, sjællandske Volvo Truck forhandler Titan Lastvogne A/S overtages nu af Volvo Danmark A/S – en sammenlægning, det allerede er blevet godkendt i Konkurrencerådet.

Navnet vil ændres til ”Volvo Truck Center” fra årsskiftet, hvor handlen forment går igennem. Arbejdet med at integrere de to virksomheder starter nu og vil fortsætte ind i 2023, er meldingen fra Volvo Danmark A/S, der er datterselskab af Volvo Truck Corporation i Sverige – under moderselskabet Volvo Group (Volvo AB).

Fire steder på Sjælland

Sammenlægningen omfatter Volvo Trucks & Buses og Renault Trucks salgs- og eftermarkedsaktiviteter, inklusive medarbejdere fra de fire lokationer i Ringsted, Solrød, Holbæk og Nr. Alslev.

Volvo Trucks og Renault Trucks repræsentationen vil fortsætte i Volvo Truck Center regi fra de fire nuværende Titan Lastvogne lokationer.

Det oplyser Jeanita Sørensen, Retail Development Manager, Volvo Danmark A/S, i en pressemeddelelse.

Sammenlægge kompetencer

Volvo Truck Center og Titan Lastvogne vil fortsætte med at fungere som i dag. Kunder og leverandører vil fortsat møde de samme kontaktpersoner, og fortsat kunne komme i de nuværende afdelinger.

Med sammenlægningen er det Volvo Danmarks ambition at samle og udvikle de kompetencer, der er nødvendige for at stå godt rustet til fremtiden, så man fortsat kan levere en nærværende og professionel kundeoplevelse.

Samtidig vil man lettere kunne investere i medarbejdernes udvikling og trivsel, er meldingen .

Byder medarbejdere velkommen

”Vi er utrolig glade for, at handlen nu er godkendt. Først og fremmest glæder vi os til at byde Titan medarbejdere velkommen i Volvo Truck Center,” udtaler CEO for Volvo Danmark A/S Peter Ericson i forbindelsen med sammenlægningen.

Han understreger, at det i høj grad er deres viden og erfaring, som man investerer i.

Godt kørende

”Sammen deler vi passionen for at holde vores kunder godt kørende, og nu samler vi kræfterne for at levere en endnu bedre kundeservice – nu og i fremtiden, hvor bl.a. den grønne, digitale og tekniske omstilling stiller nye krav til vores kompetencer. Samtidig vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke direktør Jens Juel Jeppesen i Titan Lastvogne for det mangeårige gode samarbejde, og ønske ham al held og lykke fremover,” siger Peter Ericson.

Kvalitet og kundeforståelse

Hos Titan Lastvogne udtaler ejer Jens Juel Jeppesen følgende om salget:

”Kvalitet og kundeforståelse har været en væsentlig del af Titans succes, som jeg med stolthed ser tilbage på. Jeg er sikker på, at vores kompetente og engagerede medarbejdere vil bidrage stærkt til det fremtidige Volvo Truck Center,” siger Jens Juel Jeppesen.

 

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk