Zoe hedder den nye mellemklasse elbil fra Renault, som får dansk premiere til april næste år – men allerede i dag og de næste fire dage er der sneak-premiere på bilen på livsstilsmessen ”Fransk affære” på Docken i Københavns Nordhavn.

Det er egentlig ikke Renault, som udstiller bilen, men dækfirmet Michelin. De har udviklet de særlige eco-dæk, som bruges til Zoe – og de vil gerne slå et slag for deres miljørigtige eco-dækprodukter med mindre rullemodstand.

”På vores stand har vi valgt at fokusere på den nye Clio-serie, som har officiel premiere ved åbent hus arrangementer hos vores forhandlere den første weekend i december. På Docken har vi tre 5-dørs udgaver med – vores nye stationcar viser vi ikke her. Det er stationcar udgaven, som vi satser på som varebil, siger pressechef Søren Hyltoft fra den danske Renault importør.

Faktisk er det Michelin, som har presset den franske fabrik for at få Zoe med på livsstilsmessen i København. Elbiler er en særlig lisstil, så bilen, der kun skal koste 161.000 kroner plus batterileje (699 kr. pr. måned), når den introduceres, passer ganske godt til ordet livsstil og ordet affære.

Nu er Zoe som elbil fritaget for afgifter, så Renault ved ikke, hvor stor interessen er for den som gulpladebil, når prisen med bagsæder er så rimelig. Men en del virksomheder kan bruge den som blikfang – og der er jo fortsat momsen, man kan spare. Renault Danmark har dog ikke tænkt i de baner.

Transportmæssigt har foruden Michelin Nordic også flyselskabet Air France valgt at være med på kanten af Øresund – og hvis man vil vide noget om ferie på Korsica, er øens repræsentanter der også.

Der er god mulighed for at stifte bekendtskab med en masse franske produkter, hvor de kulinariske nok vil skabe ekstra stor opmærksomhed. Franske vine og oste, fransk Kronenbourg øl og køkkenredskaber.

Det er i første omgang den franske ambassade, der er primus motor for messen. Livsstilsmessen har allerede solgt 3.000 billetter.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk