Mini SUV feberen raser – alle vil have en lille bil med lidt høj indstigning og god plads. Peugeot kommer med deres 2008 og Ford har deres B-Max – og nu kommer Clio Capture. Både som personbil og varebil herhjemme.

Renault kalder den selv en livsstil-bil med sit eget udtryk. Som med Mini og Citroën DS3 har karosseriet to farver – ét i karosseriet og ét på taget.

I forhold til Renault Clio er Captur højere, har større bagagerum, anderledes interiør og mange forskellige fralægningspladser – helt som man forventer sig af denne type livsstil-bil.

Højere udstyrsniveau
Standardversionen har også væsentligt højere udstyrsniveau end Clio. Blandt andet er hands free entry, hill start assist og parkeringssensorer standard.

Captur kan fås med benzin og dieselmotor. Billigste version vil være med den helt nye tre cylindrede turbo benzinmotor – 0.9 Tce der yder 90 hk.

Derudover kan den fås med den 90 hk diesel, der også sidder i den nye Renault Clio og top modellen vil kunne fås med en 120 hk turbo – benzinmotor med Renaults EDC gear.

Renault Captur introduceres i Danmark omkring sommerferien. Der er endnu ikke fastsat priser på bilen. Varevognspriser vil ligge på halvdelen af prisen plus moms.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk