Kia i Danmark benytter forårsudstillingen Biler i Bella i Bella Center 21.-23. marts til at præsentere sine fire seneste nyheder, der dermed får Danmarkspremiere.

Efter lanceringen af cee’d fem-dørs og cee’d stationcar i 2012, er det tredje medlem af den nye KIA cee’d familie – den tre-dørs pro_cee’d  – nu klar til at gå i handlen i Danmark. Første gang den bliver udstillet i Danmark, bliver på Biler i Bella.

Officielt først til maj
Den helt nye højtydende KIA pro_cee’d GT og cee’d GT med 204 hk har netop haft global debut på den internationale biludstilling i Genève,  som har åbent frem til 17. marts.

Men kun tre uger efter står de på dansk grund – selv om de først produceres officielt til maj måned. Der er tale om en for-serie, som den danske importør har lånt af fabrikkens europæiske hovedkontor.

Bilerne er KIAs mest performance-fokuserede produktionsbiler nogensinde, som importøren udtrykker det.

Carens og Sorento
KIA har også dansk premiere på Carens MPV, som først er til salg til efteråret. Der bliver valg imellem fire motorer, der har lave CO2-emissioner (fra 124 g/km), op til syv sæder eller som Van.

Endelig viser Kia for første gang i Danmark den nye faceliftede KIA Sorento SUV, der er til salg i slutningen af marts måned.  Bilen har fået helt nyt design, nye motorer med en forbedret brændstoføkonomi og dermed lavere emissioner.

Sorento var i forrige generation bestseller som gulpladebil herhjemme, men ændrede afgifter betød at salget stoppede. Men nu startes der på en frisk – med fuld sikkerhedspakke.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk