Karosseri-opbyggerne sørgede for de besøgende på Transport 2013 ikke gik forgæves, hvis de primært kom for at se på lastbiler.

Således havde, som vi tidligere har nævnt, direktør Per Mikkelsen fra VBG, lånt biler hos sine kunder – det betød, at bl.a den nye Volvo FH og den nye Mercedes-Benz Actros har på plads. DAF produkter var kommet frem gennem bl.a. Lastas, der forhandler DAF – og MAN importøren havde stillet de nye TG-produkter til rådighed.

Lastbiler på mange stande
På Iveco standen var den nye Stralis Hi-Way opstillet – også i samarbejde med VBG, men her havde den lokale Iveco forhandler sikret betjeningen under udstillingen – og endda med assistance af direktør Gunni Mikkelsen.

Da Scania er med i sponsor-feltet bag Årets Transportvirksomhed, var der en ny Euro 6 Scania opstillet til Dansk Transport og Logistik’s stand – også med folk fra Scania som gode assistenter.

Men – langt de fleste lastbiler stod rundt omkring på standene – især hos opbyggerne, der skulle vise deres nye trailere og kraner. En ny kran gør sig trods bedst, når den er monteret på en lastbil.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk