Øverste chef for Renault Trucks, Bruno Blin, var tilstede, da fabrikkens nye race-truck 17. maj blev præsenteret i italienske Misano ved det første officielle løb i årets europæiske FIA-mesterskabsserie.

Løbet sluttede med en andenplads til Renault og kørereb Adam Lacko – så et fint resultat for den nye racer-lastbil, som bygges på basis af den kommende lastbilserie, som afløser Magnum som koncernens topmodel.

Den nye truck-racer for Renault Trucks-MKR Technology var pænt pakket ind til efter pressekonferencen, som Bruno Blin og MKR-udviklingsdirektør Mario Kress var hovedtalere ved.

Racerbil skal ligne produktions-model
Med var også design-chef Hervé Bertrand, som forklarede, at den nye racer-sæson skulle køres med biler, som lå op ad det nye Renault design.

”Vi ønskede at understrege Renault Trucks visuelle karakteristika skulle stemme overens med det nye design. Det er kun logisk for korpsånden og racerbilernes visuelle sprog at de afspejler de nye lastbiler, sagde Hervé Bertrand.

Udover Adam Latco deltager Markus Bösiger i FIA racer-tabellen – målet er en samlet sejr i europamesterskabet.

Fælles komponenter med Volvo
Næste løb er 1.- og 2. juni i Navarra i Spanien. Der er ni løb tilbage. Afsæutningsløbet er på LeMans i Frankrig i oktober. Der er i alt to løb i Spanien, to løb i Frankrig – samt et løb i Italien, Østrig, Tyskland, Rusland, Belgien og Tjekkiet.

Renault Trucks er i dag tæt forbundet til Volvo Trucks med stort sammenfald af motorer og anden teknik samt kommende fælles karosseridele – men fortsat med hver sin DNA.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk