Carsten Sørensen har siden opstarten af PEMA i Danmark den 1. januar 2004 stået i spidsen for et af Danmarks førende udlejningsselskaber inden for transportmateriel til den danske transport- og speditionsbranche.

”Det har været en spændende tid siden opstarten for 10 år siden, med mange udfordringer samt både op og nedture i branchen, men jeg føler at tidspunktet for at give stafetten videre er rigtigt. Samtidig  vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke såvel personale, kunder og leverandører for et rigtigt godt samarbejde gennem alle årene.”  siger Carsten Sørensen.

I forbindelse med Carsten Sørensens fratrædelse udtaler Peter Ström,  direktør for PEMA GMBH:

”Det er med stort vemod at vi siger farvel til Carsten Sørensen som adm. direktør for PEMA i Danmark. Carsten har igennem de sidste 10 år opbygget en meget velfungerende organisation, med dygtige og motiverede medarbejdere, og ikke mindst stærke relationer til kunder og leverandører i Danmark.

”Men jeg respektere naturligvis at han har truffet en beslutning om at søge nye udfordringer uden for PEMA organisationen, en beslutning han informerede bestyrelsen om tidligere på året.  PEMA takker Carsten Sørensen for en stor indsats og ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden”

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk