Så skete det igen – en klasse med rene Volvo-lærlinge på SDE, Syddansk Erhvervsskole i Vejle, afsluttede inden jul deres lærlingeuddannelse med at aflægge svendeprøve med flot resultat over branchens gennemsnit.

”Det er ikke så tit, at vi ser fire 12-taller i samme svendeprøveklasse. Dette resultat er vi som erhvervsskole særdeles tilfredse med, og både lærlingene og Volvo har god grund til at være stolte. Konceptet med rene Volvo-hold fungerer fantastisk godt og er medvirkende til, at vi ser disse resultater,” siger faglærer Michael Pape Andersen, Syddansk Erhvervsskole i Vejle.  

Løbende uddannelse
Kompetenceudviklingschef Torben Pihler fra Volvo Group Trucks Danmark ønskede de nye svende tillykke med deres svendeprøver men understregede også, at de jo egentlig ikke er helt færdiguddannede endnu.

”Det er først nu, at I skal til at lære noget. Lastvogns¬branchen er i en så konstant udvikling, at løbende efteruddannelse er absolut påkrævet. Hos Volvo kalder vi det Driving Progress,” siger Torben Pihler til de nyslåede svende.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk