Hjemmeplejen i Randers har netop valgt Renaults nye crossover, Captur Van , som deres næste hjemmeplejebil. Til september får kommunen 70 Captur,  som vandt udbuddet over 24 konkurrenter – på ergonomi og funktionalitet.
 
45 gange hver dag, hele ugen, hele året. Så mange gange stiger en medarbejder fra hjemmeplejen i Randers ind og ud af deres tjenestebiler. Det betyder, at der er krav til, hvilken bil, medarbejderne i hjemmeplejen kan benytte.
 
Bilens funktionalitet og ergonomi er af afgørende betydning, når de kommunale hjemmeplejebiler skal vælges.

Knivskarp konkurrence
Det er Renault forhandler Pedersen & Nielsen i Randers, der har vundet udbuddet, og forretningsfører Jan Kronborg fortæller, at konkurrencen var knivskarp.
 
“Kommunen havde ikke færre end 25 forskellige biler inde til test, så konkurrencen var benhård. Men da ”røgen havde lagt sig” stod Renault Captur Van tilbage som den bil, der gav dem den bedste bil til den rigtige pris. Kommunen har ud over de 70 bestilte biler en option på yderligere 20 Captur – alle ombygget til van og med 1.5 liters dieselmotor.    
 
At Randers Kommune har valgt Renault Captur som deres ”firmabiler” i hjemmeplejen, glæder Henrik Bang – administrerende direktør i Renault Danmark. Også fordi han er en gammel Randersdreng.

Succes herhjemme og i Europa
”Renault Captur er en enorm succes i både Europa og herhjemme. Den er beviset på, at man godt kan lave en bil, der ser pivfræk ud, og som samtidig er uovertruffen, når det gælder ergonomi og funktionalitet, og så glæder det mig naturligvis rigtig meget, at min gamle hjemby har valgt Renault.  Jeg vil glæde mig til at komme på familiebesøg og se Renault Captur i bybilledet,” siger Henrik Bang

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk