100 DAF-trækkere og 12 DAF forvogne/hængere.  Det er ikke hver dag, at et transportfirma bestiller så mange køretøjer, men det gjorde E3 Spedition i Padborg, da de placerede den store ordre hos ESA Trucks Danmark A/S.

Der er tale om 100 DAF XF 460 trækkere med den nye topmoderne Euro 6 motor samt 12 DAF CF 75 forvogne der også overholder Euro 6 normerne. De mange køretøjer skal leveres i løbet af i år.

Trækkerne skal fortrinsvis anvendes til transporter i Tyskland, hvor de bl.a. skal køre distribution for sengetøjsgiganten Jysk´s tyske selskab, Dänisches Bettenlager.

God brændstoføkonomi
”Når det gælder lastbiler er DAF jo især er kendt for deres fremragende brændstoføkonomi, samt klassens mest rummelige førerhuse. Vi er meget glade for, at E3 Speditions valg faldt på DAF,” siger Ulrik Duwe Andersen, ESA Trucks nye danske.

ESA Trucks Group er hollandsk og verdens sjette største, autoriserede DAF-forhandler, der samtidig driver 11 autoriserede værksteder i Holland, Danmark og Polen. Virksomheden blev etableret i 1927, er 100 pct. familie-ejet, og foruden i Holland er ESA Trucks også repræsenteret i Danmark og Polen.

I sidste uge er ESA-familien blevet udvidet med endnu en afdeling i Polen, så ESA nu er repræsenteret i landet med fire afdelinger.

”ESA har meget stor erfaring på området for tunge køretøjer, så derfor har vi masser af solid ekspertise at trække på. Hos ESA sætter vi altid kunden i centrum, og vi lægger stor vægt på, at kunden får en så god oplevelse som muligt, når han handler hos os. Vi ser jo helst, at kunden kommer igen,” siger Ulrik Duwe Andersen.

Seks tyske afdelinger
Hos E3 Spedition ser direktør Per Jørgensen frem til at tage det nye materiel i brug. Virksomheden har hovedsæde i Padborg og seks tyske afdelinger i Hamburg, Eschbach, Nettetal, Zarrentin, Homberg og Handewitt.

E3 Spedition blev grundlagt i 1962 af speditør A.C. Jørgensen og har i dag 400 ansatte – heraf 250 chauffører – og råder over knap 150 trækkende enheder, samt et stort antal trailere, fortrinsvis gardintrailere.

”Vi ser i øjeblikket en øget optimisme og flere positive takter på det tyske marked, og det smitter naturligvis af på transportbehovet. Hos E3 Spedition lægger vi stor vægt på chaufførkomforten, og det er en af grundene til, at valget faldet på DAF. Desuden har den gode brændstoføkonomi og de fine servicefaciliteter bidraget til vores valg”, fastslår direktør Per Jørgensen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk