I år kan Tidemann Transport ApS i Ilbro ved Hjørring fejre 25 års jubilæum med MAN. Firmaets, der er stiftet i 1969, fik  sin første MAN i 1989, en model 19.362, og siden da har firmaet kun kørt MAN – og siden da er det ikke sket, at en transport er kommet for sent frem.

“Transport til tiden – vi samler på tilfredse kunder!” er det motto, firmaet lever op til. Firmaet er placeret centralt i Vendsyssel, tæt på motorvejen. Derigennem er afstanden til virksomhedens kunder er blevet kortere. Firmaet kører overalt i Skandinavien og Europa.

Firmaets specialitet er gods til færgeruter i Danmark og Tyskland. Blandt virksomhedens større opgaver er transport af proviant for Color Line indkøb og Distribution.

Skibsfart kræver præcision
Når det gælder skibe, er der ikke noget, der hedder at komme for sent. Skibet skal sejle præcist. Det har vognmand Jens Tidemann haft sin del af æren for.

Det kræver styring og kontrol – og på det felt har virksomheden investeret i al den teknik, der er nødvendig. Den nordjyske virksomhed var iøvrigt blandt de første danske brugere af MAN Telematics.

Specielle opgaver, store som små, løses døgnet rundt af firmaets syv rutinerede chauffører med tilsammen over 150 års erfaring i transportbranchen.
 
Fire nye lastbiler i år
Til rådighed for chaufførerne er seks moderne MAN-vogntog – forsynet med alt i elektronisk overvågning af både gods og biler.
 
Alene i år har firmaet anskaffet fire nye MAN TGX med Euro6-motorer, og de seneste nyerhvervelser til flåden, der nu består af syv MAN TGX, er to stk. MAN TGX 26.440, begge med XLX-førerhus med al komfort.

Den ene med normal Pusher-konfiguration, den anden er en TwinSteer opbygget med hydraulikanlæg til tipsættevogn, walking floor og tanktrailer.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk